Info

TURKU

LIPUT

Näytöslippu 8/6€

Festivaalipassi 40/30€

Alennettu hinta Setan jäsenjärjestöjen ja muiden sateenkaarevien järjestöjen jäsenille. Alennusliput ja -passit myynnissä vain Turun näytöksiin.

Festivaalipassilla voi lunastaa lipun jokaiseen näytökseen, jos näytös ei ole loppuunvarattu.

Liput ovat etukäteen varattavissa Kino Dianan sivulla.

Salissa on numeroidut paikat

Myös festivaalipassin ostajien kannattaa varata paikat näytöksiin etukäteen.

Varatut liput maksetaan elokuviin tullessa. Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 10 minuuttia ennen esityksen alkua. Lippuja ja festivaalipasseja voi ostaa Kino Dianan myyntipisteestä festivaalin aikana.

TEATTERI

Kino Diana (Humalistonkatu 3b)

Esteettömyys:

Teatteriin pääsee myös pyörätuolilla. Tällöin työntekijämme laittavat sisäänkäynnille rampit. Itse teatteri on sisältä esteetön. Saleissamme on huomioitu pyörätuolit. Avustaja pääsee näytökseen veloituksetta.

HELSINKI

LIPUT

Näytöslippu 8€

Festivaalipassi 40€

Festivaalipassilla pääsee jokaiseen näytökseen, jos näytös ei ole loppuunmyyty. Tilaa on runsaasti, joten lippujen loppuunmyynti on hyvin epätodennäköistä.

Liput tulevat myyntiin verkkosivulle myöhemmin. Lippuja voi ostaa myös teatterin myyntipisteestä festivaalin aikana.

TEATTERI

Elokuvateatteri Orion (Eerikinkatu 15)

Esteettömyys:

Tällä hetkellä Elokuvateatteri Orion ei ole valitettavasti esteetön. Pahoittelemme asiaa ja pyrimme korjaamaan tilanteen mahdollisimman pian.

Pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan etukäteen teatterin lipunmyyntiin tai info(a)cinemaorion.fi -osoitteeseen saapumisesta näytökseen pyörätuolilla, jotta voimme varata riittävästi henkilöstöä paikalle sujuvan palvelun takaamiseksi.

 

OULU

LIPUT

Liput 6€ / 4€ (minkä tahansa) Setan/ILGAn jäsenkortilla.

Lippuja voi ostaa Valveen lippumyymälästä sen aukioloaikojen puitteissa (ke-su 12-19) sekä verkossa Ticketmasterista (huomioithan, että verkkokaupan kautta ostettaessa lipun hintaan lisätään käsittelykuluja).

TEATTERI

Elokuvateatteri Studio, Kulttuuritalo Valve, 2. krs., Hallituskatu 7.