Sauvage

Katso video

Camille Vidal-Naquet // Ranska 2018 // 99 min // Ikäraja 18 // Draama

Kieli: ranska | Language: French
Tekstitys: suomi, englanti | Subtitles: English, Finnish

Sauvage kuvaa vakuuttavasti miesprostituoidun elämää karuimmillaan. Uskottavuus ei ole sattumaa, ohjaaja Vidal-Naquet seurasi kolmen vuoden ajan miesprostituoitujen elämää Pariisissa. Ohjaaja on hienosti päässyt sisään tähän maailmaan. Prostituution maailmaa ei selitellä eikä kritisoida, mutta mitään ei myöskään kaunistella. Filmin seksikohtaukset ovat uskottavia, mutta yksityiskohdilla ei mässäillä eivätkä kohtaukset ole itsetarkoituksellisia. Leon päätymistä prostituoiduksi ei selitellä, se ei ole tässä tärkeää.

Félix Maritaud (BPM, Beats per Minute) on täysin suvereeni Leon roolissa. Luonnonlapsena näyttäytyvä Leo on avoin, teeskentelemätön, herkkä ja hetkessä elävä, mutta samalla itsetuhoinen ja altis vaikeuksille. Leon oma elämä sekoittuu ammattiin, hän ei tee niihin eroa. Leo ei ole niinkään riippuvainen huumeista kuin rakkaudesta ja hakee korviketta sille asiakkaistaan. Nuorella miehellä ei juuri vaikuta olevan päämääriä, eikä huumeiden käyttö tai rakastuminen heteroon kollegaan voi johtaa kuin ongelmiin. Muutokseen tulee lopulta mahdollisuus, mutta onko se todellista? Pystyykö Leo itse muutokseen?

Leo is 22 and sells his body on the street for a bit of cash. Men come and go, but he stays put… longing for love. He doesn’t know what the future will bring. Then he hits the road. His heart is pounding.

Näytökset

Turku 19.10. klo 21.00 Kino Diana
Helsinki 23.11. klo 21.00 Orion
OSTA LIPUT