Vinokino

Fake-lyhytelokuvakooste

HELSINKI
Lauantai 18.11. klo 17.00
Kino K13

TURKU
Lauantai 28.10. klo 17.00
Kino Diana

Ohjaaja: useita
Kesto: 94 min.
Genre: kooste

Kieli: useita

Tekstitys: suomi, englanti

Woman Meets Girl, 17 min.
Vodkapitoisen ”En ole koskaan” -pelin aikana 40+ neitsyt tutustuu syvemmin 18-vuotiaaseen prostituoituun, jonka hän on kutsunut elämäänsä.

Queer Futures -sarja (How to Carry Water, The Script, MnM):
How to Carry Water, 15 min.
Tämä punk rock -satu on myös profiili Shoog McDanielista. Hän on lihava, queer ja vammainen valokuvaaja, joka työskentelee pohjois-Floridan suuren makean veden lähteiden verkoston parissa. Yli vuosikymmenen ajan Shoogin valokuvat ovat muokanneet sitä, miten lihavat ihmiset näkevät itsensä ja miten lihavuutta vierastava yhteiskunta näkee lihavat kehot.

The Script, 14 min.
Yhdistämällä henkilöhaastatteluita dramatisoituihin uudelleenesityksiin, The Script tutkii monimutkaista suhdetta trans- ja muunsukupuolisten yhteisöjen ja terveydenhuollon tuottajien välillä sukupuolta vahvistavassa hoidossa.

MnM, 14 min.
MnM on elämäniloinen kuvaus sisaruksista Mermaid ja Milan, kahdesta nousevasta drag ballroom -yhteisön tähdestä.

Fake, 14 min.
Valokuvaaja hylkää mallinsa teeskennellyn hymyn. Mutta tyttö pitää siitä kiinni kuin omasta todellisesta identiteetistään. Jännitys kasvaa ja salaa alkaa uusi kokemus.

Mooncake, 11 min.
Nuori gender queer henkilö palaa muistoissaan merkittäviin suhteisiinsa ja pohtii identiteettiään.

Tank Fairy, 9 min.
Olipa kerran Tank Fairy, joka toimitti kaasusäiliöitä (ja aimo annoksen asennetta) nuoren Jojon kotiin, yksinäiselle uneksijalle, joka tarvitsi glitteröidyn kummitädin.