Vinokino

Golden Delicious

HELSINKI
Lauantai 18.11. klo 21.00
Kino K13

TURKU
Lauantai 28.10. klo 21.00
Kino Diana

Ohjaaja: Jason Karman
Kesto: 120 min.
Kanada 2022
Genre: komedia/draama

Kieli: englanti

Tekstitys:

Kaikki haluavat jotain lukiolais-Jakelta (Cardi Wong): hänen isänsä unelmoi aikoinaan koripallon pelaamisesta ja patistaa nyt Jakea yrittämään joukkueeseen pääsyä, ja hänen tyttöystävänsä haluaa viedä heidän suhteensa seuraavalle tasolle.

Mutta vasta kun naapuritaloon muuttaa Aleks (Chris Carson), koripalloa rakastava avoimesti homoseksuaalinen teini, alkaa Jake kamppailla omien halujensa kanssa. Päästäkseen lähemmäksi Aleksia, Jake tekee kaikkensa päästäkseen koripallojoukkueeseen – vain tajutakseen, ettei koripallo ole se, mitä hän todella haluaa. Samaan aikaan Jake saa tietää, että hänen isällään on suhde toisen naisen kanssa, mikä saa hänet kyseenalaistamaan koko perheensä perustan.

Ahdistuneena ja hämmentyneenä Jake vetäytyy kuoreensa – kunnes hänen homoutensa paljastuu. Totuuden tultua julki Jake ja hänen isänsä joutuvat miettimään millainen heidän suhteensa oikeastaan onkaan ja mitä he odottavat toisiltaan. Löydettyään rohkeuden olla oma itsensä, Jake on viimein valmis kohtaamaan tulevaisuuden perheensä ja ystäviensä tuella.