Vinokino

Moments of Love

HELSINKI
Sunnuntai 19.11. klo 18.30
Kino K13

TURKU
Perjantai 27.10. klo 21.00
Kino Diana

Ohjaaja: Tanwarin Sukkhapisit
Kesto: 134 min.
Thaimaa 2023
Genre: draama

Kieli: thai

Tekstitys: suomi, englanti

My Lovely Tutor: Kun yhdeksäntoistavuotias Pun jää jälkeen opinnoissaan, hänen vanhempansa palkkaavat komean neljännen vuoden yliopisto-opiskelijan Getin opettamaan häntä. Pun tavoittelee kuitenkin rakkautta ennemmin kuin tietoa.

My Ex-Boyfriend: Lukion päättyessä Forth kertoo läheiselle ystävälleen Nonille rakastavansa tätä, mutta Non ei ole valmis kuulemaan sitä. Yliopistossa Non alkaa ymmärtää itseään paremmin ja hän hyväksyy vihdoin tunteensa Forthia kohtaan. Mutta ovatko Forthin tunteet muuttuneet?

My Heartless Boy: Ekstrana elokuvissa työskentelevä Fort unelmoi jatkuvasti isommista rooleista, niitä kuitenkaan saamatta. Onneksi hänellä on aina Pie odottamassa ja kannustamassa häntä. Rakastaako Fort, jonka sydämen entinen poikaystävä ja muut pettymykset ovat särkeneet, kuitenkaan Pieä niin kuin Pie rakastaa häntä?

My Crazy Romance: Kun Jamesin elämä on myllerryksessä, hän törmää yllättäen Smartiin. Smart yrittää kaikkensa saadakseen Jamesin tuntemaan olonsa paremmaksi, mutta James on jumissa kärsimyksessään. Smart ei voi tehdä muuta kuin lisätä ponnistelujaan, mutta riittäkö se?