Verkkofestivaali

22.-28.11. FESTHOME TV

Osa Vinokinon elokuvista on katsottavissa Festhome TV -palvelussa 22.-28.11. Lippujen tai festivaalipassin ostaminen ja elokuvien katsominen vaatii rekisteröitymisen, johon tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen. Liput 7€ ja festivaalipassi 35€. Elokuvat ovat katsottavissa vain Suomessa. Tutustu huolella alla oleviin ohjeisiin:

1) Mene sivulle https://tv.festhome.com/festivaltv/vinokino-film-festival

2) Kirjaudu sisään klikkaamalla sivun ylänurkassa olevaa henkilökuvaketta. Jos sinulla ei ole tunnuksia, sinun pitää ensin rekisteröityä Festhome TV -palveluun.

3) Osta lippu valitsemaasi elokuvaan tai festivaalipassi, jolla voit katsoa jokaisen elokuvan kerran. Valitettavasti Festhome-palvelussa ei voi perua jo ostettua lippua. Tarkistathan maksuvaiheessa, että olet ostamassa lippua oikeaan elokuvaan. Maksun voi suorittaa Visa, MasterCard, DinersClub ja American Express -korteilla.

4) Klikkaa valitsemasi elokuvan kuvaa etusivulla.

5) Klikkaa Watch-painiketta ja katso elokuva. Tekstityksen saa päälle ja pois alavalikon cc-painikkeesta. Love, Spells and All That ja Valentina -elokuvissa tekstitystä ei saa pois päältä. Lipulla tai passilla voi elokuvan katsoa kerran 22.-28.11. välisenä aikana. Katseluoikeus päättyy 28.11. klo 23:59. Huom! Jos pysäytät elokuvan kun 90% siitä on kulunut, tulkitaan elokuva katsotuksi, etkä voi palata enää samalla lipulla sitä katsomaan.

OHJELMISTO

Beyto

Cured

Firebird

Gendernauts

Genderation

Love, Spells and All That

No Straight Lines: The Rise of Queer Comics

Swan Song

Valentina